Σύλληψη αστυνομικού της Δίωξης Ναρκωτικών από τους "αδιάφθορους" στήν Πάτρα....


21:30 Οι άνδρες της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων αξιοποίησαν πληροφορίες για ύποπτη κινητικότητα του συγκεκριμένου αστυνομικού. Μετά από σχετική εισαγγελική εντολή υπήρξε η άρση απορρήτου των τηλεφωνικών συνομιλιών και προέκυψαν στοιχεία σε βάρος του. Μάλιστα μέσω των συνομιλιών εντοπίστηκαν και δύο ακόμη αστυνομικοί ώς "ύποπτοι" οι οποίοι και ελέγχονται. Σύμφωνα με στοιχεία ανώτατα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ αλλά και συνάδελφοι του φαίνεται να είχαν καταλάβει πώς κάτι δεν πήγαινε καλά και έτσι ξεκίνησε η όλη διαδικασία διερεύνησης της υπόθεσης από την Πάτρα και στην συνέχεια τα στοιχεία δόθηκαν στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων για τα περαιτέρω.

17:30 Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία συνελήφθη ένας εκ των δύο αστυνομικών για τους οποίους έχει ξεκινήσει έρευνα. Στο σπίτι του αστυνομικού μετά από έλεγχο εντοπίστηκε και κατασχέθηκε μικροοσότητα ναρκωτικών ουσιών και συγκεκριμένα χασίς.

Νεότερη ενημέρωση 14:40

Δύο μέχρι αυτή την ώρα είναι οι αστυνομικοί που ελέγχονται από τους άνδρες της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων. Και οι δύο υπηρετούν στο Τμήμα Διώξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών. Οι αδιάφθοροι της ΕΛ.ΑΣ φαίνεται πώς εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα παρακολουθούσαν την υπόθεση. Η έλευση του κλιμακίου Εσωτερικών υποθέσεων έχει προκαλέσει σύμφωνα με τις πληροφορίες αναταραχή και νέο "πονοκέφαλο" σε ανώτατους αξιωματικούς της  Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαίας. Άλλωστε μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα οι άνδρες του τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων... έχουν βρεθεί αρκετές φορές στην Αχαική Πρωτεύουσα καθώς τους έχουν "απασχολήσει" αρκετές υποθέσεις.

Πρώτη ανάρτηση 13:28 "Επίσκεψη"  σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτή την ώρα στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαίας από άντρες της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων ...  Οι αστυνομικοί σύμφωνα πάντα με τα πρώτα στοιχεία μετά από καταγγελία που έχει γίνει για συγκρεκριμένους αστυνομικούς το κλιμάκιο του τμήματος εσωτερικών υποθέσων βρίσκεται στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών για να διερευνήσει την υπόθεση. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πώς η υπόθεση είναι πολύ σοβαρή σε σημείο που ενδεχομένως τις επόμενες ώρες να έχουμε ακόμη και συλλήψεις αστυνομικών.

Πηγή ➤ achaianews

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου