Ανθρωποκυνηγητό σην Εύβοια απο την ΕΛ.ΑΣ...



Την Εύβοια «οργώνουν» άνδρες της ΟΠΚΕ μαζί με άλλες αστυνομικές μονάδες για να εντοπίσουν τους δύο αδίστακτους κακοποιούς που χτυπούν κάθε τόσο σε διαφορετική περιοχή της Εύβοιας

Μετά το Αλιβέρι όπου έγινε η συμπλοκή με πυροβολισμούς με άνδρες της ΟΠΚΕ και το «δίδυμο» διέφυγε με κλεμμένο αυτοκίνητο, έκαναν την επανεμφάνισή τους στα Ψαχνά όπου μάλιστα έδρασαν μέρα- μεσημέρι στήνοντας ενέδρα έξω από το σπίτι ενός ζευγαριού.

Μόλις οι ιδιοκτήτες επέστρεψαν, πετάχτηκαν μπροστά τους φορώντας μαύρες κουκούλες και κραδαίνοντας ο ένας κυνηγετικό όπλο και ο άλλος μαχαίρι, με την απειλή των οποίων άρπαξαν την τσάντα της 54χρονης γυναίκας που περιείχε 100 ευρώ και δύο κινητά.

Και αυτή τη φορά, οι ληστές κατάφεραν να διαφύγουν.

Πηγή ➤ tro-ma-ktiko

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου