Αυτοκίνητα πολυτελείας, εφοπλιστές, οπαδικές κι επιχειρηματικές κόντρες, πετρέλαια, Πού ψάχνει η αστυνομία το ... κίνητρο της ενέδρας



ΛΥΣΤΕ blog ➤ Έντονο όσο και δαιδαλώδες είναι το πλαίσιο των ερευνών που απλώνεται μπροστά στα πόδια των αστυνομικών της ασφάλειας, που θα επιδιώξουν ν' ανιχνεύσουν το κίνητρο της απόπειρας δολοφονίας μετά απόπ ενέδρα σε βάρος γνωστού επιχειρηματία κα μέλος του δσ του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr ο Αιμίλιος Κοτσώνης είναι ιδιοκτήτης της εταιρείας ΜΕΚΟ. Μια εταιρική ονομασία που αποτελεί σύνθεση αρκτικόλεξου των

αρχικών των επιθέτων του δικού του και του κ. Μεθενίτη. Ο κ. Μεθενίτης, ανιψιός του εγοπλιστή Ανδρέα Μαρτίνου, αποχώρησε πριν από λίγο καιρό, μετά από διαφωνία του με τις επιλογές του συνεταίρου του.

Ο κ. Κοτσώνης, φέρεται ωστόσο από τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, να βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα μιας υπόθεσης, μέσα στην οποία στροβιλίζονται αυτοκίνητα πολυτελείας, μαντράδες, πλαστά τιμολόγια και άλλες ενέργειες που κινούνται στα όρια της νομιμότητας, με συνέπεια οι εταίροι του να καλούνται στις εφορίες προκειμένου να νομιμοποιήσουν τις επίμαχες αγοραπωλησίες με αντικαταβολή του κόστους του εκτελωνισμού. Γεγονός, που τον έφερε στο επίκεντρο μιας αντιπαράθεσης.

Το γεγονός ότι η ΜΕΚΟ βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το kitchen bar του Στηβ Κακέτση, με τον οποίο ανοίχτηκε μέτωπο αντιπαράθεσης το τελευταίο διάστημα με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, δίνει μια επιπλέον νότα στην υπόθεση, αλλά παραείναι εξόφθαλμο ώστε να προσμετρηθεί ως κρίκος στην αλυσίδα της διένεξης.

Όπως σημειώνουν οι ίδιες ενημέρωσης του bloko.gr, ο κ. Κοτσώνης έχει ανοίξει παρτίδες με νιτερέσα που κινούνται στο χώρο των πετρελαιοειδών, ενώ φέρεται επίσης να έχει έρθει σε σύγκρουση με οργανωμένα στελέχη του θύρας 7 των οπαδών του Ολυμπιακού.

Μεγάλος λοιπόν ο κύκλος της αστυνομικής διερεύνησης για τον προσδιορισμό του κνήτρου, αν και από την αυτοψία που διενέργησαν οι αστυνομικοί της ασφάλεας για να προσδιορίσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συντελέστηκε η απόπειρα δολοφονίας, δεν φαίνεται να οδηγούνται σε κάτι οργανωμένο κι επαγγελματικό.



bloko.gr

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου