Συνελήφθη αφού δηλητηρίασε 10 γάτες στο Παγκράτι..

 

Δύο οι μάρτυρες που τον είδαν να βάζει φόλες
 

Στο Αστυνομικό Τμήμα Παγκρατίου κρατείται ο άνδρας, που συνελήφθη νωρίτερα σήμερα, καθώς γυναίκα η οποία φροντίζει αδέσποτες γάτες στην οδό Φιλολάου τον είδε να μοιράζει τα δηλητηριασμένα ψαροκέφαλα στα αδέσποτα της γειτονιάς με αποτέλεσμα 10 ζώα να χάσουν μέχρι τώρα τη ζωή τους.

Όμως στο Α.Τ. Παγκρατίου κρατείται και η αυτόπτης μάρτυρας, που τον κατήγγειλε, η Μαργαρίτα Σκλ. γιατί ο 70χρονος δράστης της έκανε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.

«Τον 70χρονο είδε να μοιράζει την δηλητηριασμένη τροφή και δεύτερος μάρτυρας» εξήγησε στο www.zoosos.gr η Μάρθα Πουλτίδου η οποία μας ενημέρωσε για το έγκλημα και τη σύλληψη που έγινε στο σπίτι του δράστη όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.
 

Αναμένουμε το αν ο δράστης θα δικαστεί στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.
 
Πηγή ➤ zoosos

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου