Στην Τουρκία κρυβόταν ο Άγγελος Φιλιππίδης όπου και Συνελήφθη..!



ΛΥΣΤΕ blog ➤ Συνελήφθη, σύμφωνα με πληροφορίες που μετεδωσε η Ιωάννα Μάνδρου στον Σκάι, ο πρώην πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, Άγγελος Φιλιππίδης, ο οποίος σύμφωνα με το σχετικό εισαγγελικό πόρισμα θεωρείται κεντρικό πρόσωπο στην παροχή επισφαλών δανείων προς

όφελος τρίτων από το ίδρυμα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο κ. Φιλιππίδης συνελήφθη στην Τουρκία, αφότου οι ελληνικές εισαγγελικές Αρχές μετέτρεψαν προχθες το ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί σε βάρος του σε διεθνές.

Τα εντάλματα διεθνοποιήθηκαν και μπήκαν στις λίστες της ιντερπόλ και για το ζεύγος Γριβέα ην ίδια μέρα.

Το γεγονός της παρουσίας του Φιλιππίδη στην Τουρκία πιστοποιήθηκε από την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών στο τηλέφωνο με το οποίο έδινε τις συνεντεύξεις.




πηγη

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου