Η αστυνομία κάνει την δουλειά της το ίδιο πρέπει να γίνεται και από τη δικαιοσύνη !!!Δένδιας κατά δικαιοσύνης



ΛΥΣΤΕ blog ➤ Προβληματισμένος και ενοχλημένος με τις δικαστικές αρχές με αφορμή την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού από τις φυλακές μετά την εξαφάνισή του καθώς δεν επέστρεψε από 9ημερη άδεια, εμφανίστηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας.

"Η χώρα έχει πρόβλημα τρομοκρατίας", είπε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Ν. Δένδιας, κατά την συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

"Δυστυχώς, δεν έχει πρόβλημα μόνο εισαγόμενης τρομοκρατίας, όπως άλλες χώρες, έχει μεγάλο πρόβλημα και εγχώριας τρομοκρατίας", είπε ο κ. Δένδιας, υπερασπιζόμενος πάντως το έργο της Αστυνομίας. Χαρακτήρισε, εξάλλου, "ιδιαίτερα στενάχωρο" το γεγονός της φυγής Ξηρού και άφησε αιχμές κατά της Δικαιοσύνης, ζητώντας "απόλυτη εκτέλεση του καθήκοντος από όλους τους πολιτειακούς θεσμούς".

"Εάν αυτά δεν εκπληρωθούν, τότε η χώρα αντιμετωπίζει πολύ σημαντικό κίνδυνο. Και αυτός ο σημαντικός κίνδυνος αφορά όχι μόνο τους συγκεκριμένους στόχους των τρομοκρατών, αφορά όλη την κοινωνία", κατέληξε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, προσθέτοντας ότι "οικονομική ανάκαμψη σε χώρα με τρομοκρατία δεν νοείται, δεν είναι δυνατόν να υπάρξει".




newsit.gr

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου