Φ. Ραγκούσης: Πολιτική απόφαση συνεπής με τη δράση του η απόδραση Ξηρού



ΛΥΣΤΕ blog ➤«Για πολιτική απόδραση» που είναι «συνεπής» με την πολιτική του δράση και τις απόψεις του Χριστόδουλου Ξηρού έκανε λόγο στον ΣΚΑΪ ο δικηγόρος του, επιβεβαιώνοντας την απόδραση του πελάτη του.
Την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού, καταδικασθέντα για την υπόθεση της «17 Νοέμβρη»

επιβεβαίωσε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο συνήγορός Φραγκίσκος Ραγκούσης.

Προσέθεσε πως πρόκειται «για πολιτική απόδραση» που είναι «συνεπής» με την πολιτική του δράση και τις απόψεις του για την ελευθερία.

«Ήταν συνεπής με τα πιστεύω του», συμπλήρωσε ο κ. Ραγκούσης. «Σήμερα ζούμε, σήμερα μαχόμεθα», προσέθεσε.

Υπογράμμισε ωστόσο πως δεν έχει επικοινωνήσει ακόμα με τον πελάτη του.

Ο Ξηρός αναζητείται καθώς τη Δευτέρα δεν εμφανίστηκε, ως όφειλε, στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλικράτειας στη Χαλκιδική, στο πλαίσιο εννεαήμερης άδειας που έχει λάβει.




 πηγη

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου