Από τα Playmate & το “Αγρότης μόνος ψάχνει” στη…Χρυσή Αυγή..(φωτό).


Από τις πικάντικες φωτογραφήσεις, τον διαγωνισμό Playmate τώρα εκπρόσωπος του Μετώπου Γυναικών της Χρυσής Αυγής. Σας θυμίζει κάτι το όνομα Νανά Ταπάσκου;

Η Νανά Ταπάσκου συμμετείχε στα Playmate 1999 μαζί με τη Μαρία Βελλή και ξεκίνησε την καριέρα της στην πίστα.
 
 
Το μοντέλο-τραγουδίστρια είναι και ηθοποιός-καθώς έπαιξε σε δύο επεισόδια της σειράς «Λόλα» στον ΑΝΤ1-πέρασε ως διαγωνιζόμενη, σύμφωνα με το taxalia.blogspot.gr ,από την εκπομπή του Alpha «Αγρότης μόνος ψάχνει».
 
 
Η μελαχρινή καλλονή βρέθηκε για μία ολόκληρη εβδομάδα στην φάρμα ενός Μανιάτη αγρότη με σκοπό να τον διεκδικήσει από τη συμπαίκτρια της. Ξυπνούσε από τα χαράματα, τον ακολουθούσε σε όλες τις αγροτικές και κτηνοτροφικές δουλειές του και κατάφερε να κερδίσει την συμπάθεια όχι μόνο του αγρότη, του Γιωργή, αλλά και της οικογένειάς του.
 
Πηγή ➤ makeleio

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου