Πολύτεκνος βρήκε και παρέδωσε πορτοφόλι με 900 ευρώ



ΛΥΣΤΕ blog ➤ Μάθημα εντιμότητας και αξιοπρέπειας δίδαξε ένας πολύτεκνος υπάλληλος του Δήμου Ιεράπετρας, που απέδειξε ότι οι ηθικές αξίες δεν έχουν χαθεί από την κοινωνία παρά το συνεχές σφυροκόπημά της από τις συνέπειες της οικονομικής…



κρίσης.

Παρά τις οικογενειακές ανάγκες, που γίνονται όλο και πιο πιεστικές καθώς μειώνονται τα εισοδήματα, ο δημοτικός υπάλληλος που είναι πατέρας τεσσάρων ανήλικων παιδιών δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή να κρατήσει το πορτοφόλι που βρήκε πεσμένο έξω από ένα σούπερ μάρκετ της πόλης.

Αν και το περιεχόμενό του ύψους 915 ευρώ θα τον έβγαζε από αρκετά αδιέξοδα, ο  φιλότιμος υπάλληλος δεν δίστασε να τρέξει στο αστυνομικό τμήμα Ιεράπετρας και να το παραδώσει, εισπράττοντας για «αμοιβή» τα συγχαρητήρια του διοικητή που ανέλαβε να ενημερώσει τον πολίτη που έχασε το πορτοφόλι.


Πηγή ➤ tromaktiko.

Share on Google Plus

Νms

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου