Πασπάλισε την ηρωίνη με… πάπρικα για να μη τη βρουν τα σκυλιά!



ΛΥΣΤΕ blog ➤Νόμιζε ότι θα ξεγελούσε τους εκπαιδευμένους σκύλους της Αστυνομίας πασπαλίζοντας με πάπρικα τις συσκευασίες με την ηρωίνη που εισήγαγε από την πατρίδα της μια νεαρή Βουλγάρα. Όμως, τα… ρουθούνια των τετράποδων αποδείχθηκαν…



ανίκητα και τελικά βρέθηκε με χειροπέδες!

Η 26χρονη αλλοδαπή πέρασε στο ελληνικό έδαφος οδηγώντας το Ι.Χ. αυτοκίνητό της, σίγουρη ότι δεν κινδύνευε πλέον να συλληφθεί. Όμως, στο 7ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Σερρών – Θεσσαλονίκης καραδοκούσαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Καβάλας που ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο καθώς είχαν πληροφορίες για μεταφορά ναρκωτικών από τη γειτονική χώρα.

Στην κατοχή της νεαρής Βουλγάρας βρέθηκαν δύο καλυμμένες με πάπρικα συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη βάρους 76 γραμμαρίων, τις οποίες σκόπευε να πουλήσει σε τοξικομανείς στην Ελλάδα, Έτσι, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας κατηγορούμενη για εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ το αυτοκίνητό της κατασχέθηκε.


Πηγή ➤ romaktiko.

Share on Google Plus

Νms

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου