Δείτε την προκλητική εμφάνιση μαθήτριας στην παρέλαση....

 

"Για παρέλαση πας όχι για πάρτη με ούζα...Επιτέλους κάποιες καραλολιτσες πρέπει να καταλάβουν για πιο λόγο κάνουν παρέλαση ....

Αγαπητή μου καραλολίτσα δεν φταίς εσύ... Ο πατέρας σου και η μάνα σου έχουν ευθύνη για τα σκατά που έχεις στο μυαλό σου (και 500 λούτσες που τρώς κατά καιρούς).

Πριν βγείς από το σπίτι δεν σου λέει ο πατέρας σου "Που πας έτσι ρε νιδιο;;" η πετάγεται η Μάνα σου και του λέει "Σσσσσσσσσ" και αυτός το βουλώνει γιατί η μανούλα κάνει κουμάντο σπίτι;;;;

Έχεις την δικαιολογία σου και εσύ ότι όλες έτσι πάνε ακόμα και οι καθηγήτριες (άλλα σουργελα από εκεί).."

είναι το μάθημα ηθικής που κάνουν σήμερα (25-3-2014) διάφορα περιθωριακά sites και blogs, από αυτά που ανθίζουν στο βόθρο του facebook, όπου εκατομμύρια μυαλοφυγόδικοι, κάνουν "like" και "διαδίδουν" μόνο χοντρομαλακίες (μόνο!), σε μια ενσυνείδητη προσπάθεια να αποδείξουν ότι είναι τελείως ηλίθιοι, μπας και αυτό κάνει τη ζωή τους πιό χαρούμενη.

Οι ίδιοι "bloggers", από αυτούς που "παίζουν" κάθε σαβούρα, στην εναγώνια προσπάθειά τους να τσιμπήσουν κανένα κλικ και να βγάλουν κανένα ευρουλάκι, μας βεβαίωναν πέρυσι, ότι το περιστατικό έγινε στις 24-3-2013. Αυτό δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία, αφού οι ίδιοι και πάλι, μας βεβαίωναν ότι η φωτογραφία είναι του 2012. Βέβαια, οι ίδιοι την είχαν παρουσιάσει με "πιασάρικους" τίτλους το 2011, το 2010, το 2009 και πάει λέγοντας...

Ας ελπίσουμε ότι του χρόνου θα μοντάρουν καμιά καλύτερη από κανένα τσοντοσάιτ, μπας και τσιμπήσουν κι άλλοι περίεργοι.

Με την τροπή που πήρε το facebook, που κατακλύζεται από σαβούρα, είμαστε βέβαιοι ότι θα γίνει κι αυτό...
Άλλωστε, αν δεν βάζαμε αυτό τον τίτλο, αυτό το άρθρο θα διαβαζόταν από 1.000 ανθρώπους.

Με το "μαθήτρια με προκλητική εμφάνιση" θα διαβαστεί από 100.000. Απλά πράγματα: το 90% των "αναγνωστών" του διαδικτύου, έχει εθιστεί να διαβάζει μόνο μαλακίες !
 
 
 
 
 

Πηγή ➤ taxalia

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια :

  1. Πρωτίστως φταίνε οι γονείς που την άφησαν να φύγει από το σπίτι με αυτή την εμφάνιση και δευτερευόντως οι καθηγητές της που θα έπρεπε να μην της επιτρέψουν να συμμετάσχει, αφού η ίδια δεν το καταλαβαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή