Το κράτος Ερντογάν τύφλωσε ένα ακόμη παιδί!



ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ο 15χρονος Ν.Κ. που χτυπήθηκε στο μάτι από την τουρκική αστυνομία στο Μπίρετζικ του νομού Γκαζιάντεπ της Τουρκίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ινονού της Μαλάτιας όπου και εγχειρίστηκε. Ανακοινώθηκε πως ο Ν. Κ. έχασε το αριστερό του μάτι.
Στα χτεσινά επεισόδια που προέκυψαν στην πόλη Μπίρετζικ της Τουρκίας μετά από την απόρριψη της ένστασης που υπέβαλε το κόμμα BDP σχετικά με τις τοπικές εκλογές, ο 15χρονος Ν.Κ. χτυπήθηκε στο μάτι από καψούλα δακρυγόνου που έριξε η τουρκική αστυνομία και μετά τις πρώτες βοήθειες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ινονού στην Μαλάτια. Μετά από επέμβαση 3 ωρών ανακοινώθηκε πως ο Ν.Κ. έχασε το αριστερό του μάτι. Ανακοινώθηκε πως στην θέση του καταστραφέντος ματιού τοποθετήθηκε ένα πρόσθετο. Στον Ν.Κ. έγινε μια νέα εγχείρηση για να του τοποθετηθεί το πρόσθετο μάτι.

Σύμφωνα με τα tourkikanea μόνο στα έτη 2013 και 2014, τουλάχιστον 50 άτομα έχασαν τα μάτια τους στην Τουρκία από αστυνομικές επεμβάσεις. Μάλιστα η πλειοψηφία αυτών που έχασαν τα μάτια τους από αστυνομικούς που τους στόχευσαν ήταν παιδιά!

Πηγή ➤ makeleio.

Share on Google Plus

Νms

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου