Την έστειλαν ζωντανή στο νεκροθάλαμο!



ΛΥΣΤΕ blog ➤ Η άτυχη γυναίκα πέθανε τελικά από ασφυξία και υποθερμία


   Ζωντανή ήταν μια 80χρονη γυναίκα στο Λος Άντζελες, όταν δηλώθηκε νεκρή και μεταφέρθηκε στον ειδικό θάλαμο- ψυγείο του νοσοκομείου White Memorial Medical Center.

Όπως όλα δείχνουν, η άτυχη γυναίκα πάλεψε μάταια να απελευθερωθεί από την ειδική «σακούλα» όπου την είχαν τοποθετήσει με αποτέλεσμα να παγώσει μέχρι θανάτου!
Η οικογένειά της υπέβαλε μήνυση στο εφετείο που άνοιξε εκ νέου την υπόθεση, θεωρώντας πως σε πρωτόδικο επίπεδο είχε γίνει κακοδικία.

    Η Maria de Jesus Arroyo δηλώθηκε νεκρή το καλοκαίρι του 2010, όπως γράφει η Washington Post, μετά τη μεταφορά της στο White Memorial Medical Center στο Λος Άντζελες. Είχε υποστεί ανακοπή καρδιάς.

Η οικογένεια την αποχαιρέτησε και άφησε το νοσοκομείο να αναλάβει τα περαιτέρω. Η «σορός» της Arroyo τοποθετήθηκε στην ειδική «σακούλα», ανάσκελα, και μεταφέρθηκε στον ειδικό θάλαμο- ψυγείο. Όταν λίγες ημέρες αργότερα μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο, το σώμα της γυναίκας ήταν μπρούμυτα, το φερμουάρ της σακούλας ήταν μισάνοιχτο και το πρόσωπό της ήταν χτυπημένο- είχε σπασμένη μύτη και μώλωπες.
Η οικογένεια προσέφυγε στη Δικαιοσύνη το 2011, υποστηρίζοντας πως είχε γίνει κακομεταχείριση της σορού. Αλλά λίγο πριν αρχίσει η δίκη άρχισαν να φοβούνται τα χειρότερα: η Arroyo δεν είχε πεθάνει από την καρδιακή ανακοπή αλλά από ασφυξία και υποθερμία.
«Δεν μπορεί τα τραύματα αυτά να έγιναν μεταθανάτια», τονίζει ο παθολόγος William Manion. «Μία προφανής εξήγηση υπάρχει: η Arroyo ήταν ζωντανή όταν εστάλη στον θάλαμο- ψυγείο. Πρέπει να πέρασε βασανιστικά τα τελευταία λεπτά της ζωής της».
Η οικογένεια απέσυρε τη μήνυση για κακομεταχείριση και υπέβαλε νέα για ιατρικό λάθος, υποστηρίζοντας πλέον πως η Arroyo είχε από λάθος δηλωθεί νεκρή και τελικά είχε πεθάνει στον θάλαμο- ψυγείο, μόνη και αβοήθητη.

Πηγή ➤ lefteria.blogspot.

Share on Google Plus

Νms

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου