Έκλεψαν κατασχεμένο μηχανάκι από Αστυνομικό Τμήμα στα Τρίκαλα...

elas-lyste.blogspot.gr (2).jpg

Σε μια πρωτοφανή ενέργεια προχώρησαν 3 άτομα που έβαλαν στο «στόχαστρο» το Αστυνομικό Τμήμα Φαρκαδόνας.

Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr τα ξημερώματα της Πρωτομαγιάς οι 3 δράστες ηλικίας 31,33,34 ετών κάτοικοι Φαρκαδόνας, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός πως ο Αξιωματικός Υπηρεσίας του συγκεκριμένου Τμήματος, βρισκόταν σε έλεγχο οχήματος, εισέβαλαν στο χώρο του Αστυνομικού Τμήματος και αφαίρεσαν ένα κατασχεμένο μηχανάκι.

Μόλις έγινε αντιληπτή η κλοπή, ξεκίνησαν οι έρευνες Αστυνομικών, που τους έφεραν στα ίχνη των δραστών και στον εντοπισμό του κλοπιμαίου σε αποθήκη ιδιοκτησίας ενός εκ των 3 δραστών.

Οι Αστυνομικοί, βρήκαν το μηχανάκι διαλυμένο και έτοιμο να πωληθεί ως …ανταλλακτικά, ενώ οι 3 δράστες χθες το βράδυ συνελήφθησαν και σήμερα οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα Τρικάλων για τα περαιτέρω.

Πηγή ➤ enimerwsi

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου