«Fundawear»: H εφαρμογή που θα επιτρέπει να αγγίζεις μέσω κινητού τον σύντροφό σου!

elas-lyste.blogspot.gr (2).jpg
 
Θα ενώσει κυριολεκτικά τα ζευγάρια που ζούνε σε μακρινή απόσταση
«Fundawear» λέγεται η εφαρμογή που θα επιτρέπει την μεγαλύτερη …οικειότητα από απόσταση. Δίνει τη δυνατότητα να αγγίζεις τον σύντροφό σου μέσω smartphone!

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα του έντυπο γνωστής μάρκας προφυλακτικών από την Αυστραλία, οι επιστήμονες ανακάλυψαν τον τρόπο για να μην χάνεται η επαφή μεταξύ δυο συντρόφων που ζουν μακριά ο ένας από τον άλλο.

Το «Fundawear» περιλαμβάνει έναν ειδικό εξοπλίσμό από αισθητήρες  οι οποίοι θα συνδέονται με το smartphone μέσω ενός ειδικού application τα οποία θα τοποθετούνται εντός των εσωρούχων των δύο συντρόφων και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι του 2014


Δείτε στο βίντεο την επίδειξη της λειτουργίας της εφαρμογής:



Πηγή ➤ blog.net

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου