Εισαγγελέας έδωσε εντολή για «κατάσχεση» γαϊδουριού γιατί το κακομεταχειρίζονταν ο ιδιοκτήτης του....


elas-lyste.blogspot
Ο ιδιοκτήτης του δεν μπορούσε να το πιστέψει.

Με εντολή εισαγγελέα «κατασχέθηκε» γαϊδούρι σήμερα στη Ρόδο λόγω κακομεταχείρισης. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η αφαίρεση της επιμέλειας έγινε το μεσημέρι με εντολή του αρμόδιου εισαγγελέα και μετά...την παρέμβαση του φιλοζωικού σωματείου «Τυχερές πατούσες».

Όπως έγινε γνωστό, υπήρξαν καταγγελίες σε βάρος του ιδιοκτήτη του γαϊδουριού ότι δεν φρόντιζε το ζώο (δεν του έδινε τροφή και νερό και ήταν μέσα στον ήλιο), με αποτέλεσμα να είναι σε άθλια κατάσταση.

Πάντως από την πλευρά του, ο ιδιοκτήτης που δεν μπορούσε να πιστέψει ότι του έπαιρναν τον γάιδαρο, με δηλώσεις του, τόνισε πως οι σχετικές καταγγελίες δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια.

Πηγή ➤ iefimerida.gr




Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου