ΒΙΝΤΕΟ- ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΓIA ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ - ΠΛΑΝΑ που προκαλούν Ανατριχίλα από την EΠΙΘΕΣΗ στους Δίδυμους Πύργους.

elas-lyste_blogspot

Ενα νέο βίντεο με πλάνα από τη στιγμή της επίθεσης της ΑΛ Κάιντα με επιβατικά αεροσκάφη στους Δίδυμους Πύργους στη Νέα Υόρκη ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από το site 911datasets.org, το αποτελεί μια βάση δεδομένων όπου συλλέγονται ακόμα στοιχεία και βίντεο από την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001.

Τώρα, δόθηκε στη δημοσιότητα νέο ακυκλοφόρητο βίντεο με αμοντάριστα πλάνα από ρεπορτάζ του ABC την ώρα που καταρρέει ο πρώτος πύργος.

Η κατάρρευση γίνεται στο 3ο λεπτό και το ειδησεογραφικό συνεργείο προλαβαίνει να μπει σε παραπλήσιο κτίριο και να σωθεί την τελευταία στιγμή, μαζί με αρκετούς διασώστες, πυροσβέστες και αστυνομικούς. Στο 13:13 ακούγεται η πρώτη προειδοποίηση: «Ο βόρειος πύργος γέρνει».




Πηγή ➤ makeleio

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου