Η... «Katara» έδεσε στη Λευκάδα...

 
elas-lyste.blogspot
Η υπερπολυτελής θαλαμηγός του Εμίρη του Κατάρ έπιασε λιμάνι στη Λευκάδα.

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν όσοι έκαναν τις βουτίες τους στην παραλία του Αη Γιάννη στη Λευκάδα.

Δύο θηριώδη γιοτ, που έμοιαζαν με κρουαζιερόπλοια τους έκλεισαν τον ορίζοντα.

Σύμφωνα με το lefkadapress, το ένα από τα δύο ήταν το «Katara», το γιοτ που ανήκει στον Εμίρη του Κατάρ, τον 62χρονο Χαμάντ μπιν Χαλίφα αλ Θανί.

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα και πλέον υπερπολυτελή γιοτ του κόσμου.
O Aλ Θανί, περνά το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών του στην Ελλάδα, αφού είναι ιδιοκτήτης του νησιού Οξιά, ενώ ουκ ολίγες φορές έχει θεαθεί να κάνει τις βόλτες του στα νησιά του Ιονίου.



Η πολυτελής θαλαμηγός του Εμίρη του Κατάρ έχει μήκος 124 μέτρα και πλάτος 19 μέτρα,  διαθέτει επτά καταστρώματα, δύο ελικοδρόμια,  πισίνα,  τζακούζι, αλλά και υποβρύχιο που μπορεί να καταδυθεί σε βάθος 100 μέτρων.

Ποιος είναι ο Εμίρης του Κατάρ
Ο σεΐχης Χαμάντ Μπιν Καλίφα Αλ Θανί, από τις 26 Ιουνίου του 1995 έχει αναλάβει στα χέρια του τις τύχες ενός πλούσιου πετρελαιοπαραγωγού κράτους συνεχίζοντας την κυριαρχία της οικογένειάς του που διατηρείται εδώ και σχεδόν δύο αιώνες.

Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes ο εμίρης του Κατάρ βρίσκεται στην 7η θέση της λίστας με τα πιο πλούσια μέλη βασιλικών οικογενειών στον κόσμο, με προσωπική περιουσία που ξεπερνά τα δύο δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ μέσω των 50 δισεκατομμυρίων που διαχειρίζεται το δικό του Qatar Ιnvestment Αuthority επενδύει σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Πηγή ➤ briefingnews

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου