ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ - Ακυβέρνητο πλοίο ανοικτά της Κρήτης! Αγωνία για τους 700 επιβάτες!

elas-lyste_blogspot

Το φορτηγό πλοίο παραμένει ακυβέρνητο λόγω μηχανικής βλάβης. Οι πρώτες πληροφορίες για τα άτομα που βρίσκονται μέσα..

Φορτηγό πλοίο, μήκους 75 περίπου μέτρων, στο οποίο επιβαίνουν μετανάστες παραμένει ακυβέρνητο λόγω μηχανικής βλάβης 30 ναυτικά μίλια νοτιοανατολικά της Κρήτης στη θαλάσσια περιοχή νότια της Ιεράπετρας.

Υπολογίζεται μέχρι στιγμής, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του flashnews.gr, ότι στο πλοίο επιβαίνουν περίπου 700 μετανάστες, ωστόσο ο αριθμός αποτελεί αυτή τη στιγμή εκτίμηση. Επίσης, όλα δείχνουν ότι στο πλοίο βρίσκονται και γυναικόπαιδα.

Στην περιοχή επικρατούν άσχημες καιρικές συνθήκες καθώς πνέουν άνεμοι 7-8 μποφόρ.

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση του Λιμενικού ενώ στο σημείο όπου βρίσκεται το πλοίο το οποίο φέρει σημαία Κιριμπάτι έχουν σπεύσει παραπλέοντα πλοία αλλά και πλοίο του πολεμικού ναυτικού.


Πηγή ➤ athensmagazine

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου