«Μίλησαν» το GPS και τα σημειώματα των Πυρήνων...

elas-lyste_blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Τα δρομολόγια που θα ακολουθούσαν οι «Πυρήνες» μετά την επίθεση με όπλα και εκρηκτικά στις φυλακές Κορυδαλλού εντόπισε η Αντιτρομοκρατική.

«Μίλησαν» το GPS και τα σημειώματα των Πυρήνων.

Οι αστυνομικοί εξήγαγαν τα δεδομένα από συσκευή GPS (γεωτοποθεσίας) που φέρεται να είχε χρησιμοποιήσει η 22χρονη Αγγελική για να χρονομετρήσει τις διαδρομές που θα έκαναν μετά την ολοκλήρωση του σχεδίου. Οι αστυνομικοί πραγματοποιούν έρευνες στις τοποθεσίες που καταγράφηκαν στο GPS, προκειμένου να εντοπίσουν νέες γιάφκες ή κρησφύγετα.

Χθες, οι αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ. κατάφεραν και «έσπασαν» την κρυπτογράφηση των 200 σημειωμάτων που είχαν ανταλλάξει «Πυρήνες» και Αγγελική.

Πηγή ➤ethnos.gr


Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου