Απίστευτα περιστατικά βίας στη Χαλκιδική, πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα...

elas-lyste_blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Στην καταγγελία πως εργαζόμενοι μεταλλωρύχοι που κατοικούν στην Ιερισσό δέχονται απειλές ναφύγουν από τα σπίτια τους, προχωρούν οι εργαζόμενοι στα μεταλλεία της Χαλκιδικής.


«Με πρόσχημα μια πορεία διαμαρτυρίας οι μόνιμοι θύτες που παριστάνουν τα θύματα αυτή τη στιγμή περνάνε έξω από σπίτια εργαζομένων στην Ιερισσό κάνουν ζημιές και τους εκφοβίζουν», αναφέρουν χαρακτηριστικά.


Στην επιστολή τους καταγγέλουν «τρομοκρατία και εκφοβισμό», ενώ τονίζουν πως «οι συνάδελφοι μας και οι οικογένειες τους βρίσκονται στο έλεος ατόμων που δεν έχουν καμία συστολή σε πράξεις βίας και τρομοκρατίας».


«Καταγγέλλουμε το πρωτοφανές στα ελληνικά χρονικά γεγονός και ζητάμε από την Ελληνική κυβέρνηση να προστατέψει άμεσα τους συναδέλφους, τις οικογένειες και τις περιουσίες τους», επισημαίνεται στην επιστολή.


Περίπου 80 άτομα εκ των οποίων μερικοί με κουκούλες
μετά το κάλεσμα που έγινε με τις καμπάνες του χωριού συγκεντρώθηκαν στην πλατεία και κατευθύνθηκαν σε σπίτια μεταλλωρύχων σπάζοντας τα τζάμια των σπιτιών και των αυτοκινήτων.

Η Αστυνομία μέχρι και αυτή την ώρα είναι ανύπαρκτη ενώ ανύπαρκτη παραμένει και η Δημοτική αρχή με τους Δημοτικούς Συμβούλους να μην απαντούν στα τηλέφωνα και τον ίδιο τον Δήμαρχο να δηλώνει απών. Οι απειλές προς τους Μεταλλωρύχους είναι βαριές και συγκεκριμένες . Διορία μιας ημέρας τους δίνουν για να αποχωρήσουν από την Ιερισσό αλλιώς θα τους κάψουν,  ενώ με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάποιοι από τους κουκουλοφόρους οπλοφορούν.

Πηγή ➤ olathessaloniki

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου