Γεωργιανός άδειασε επτά σπίτια στο Βόλο.

elas.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Περισσότερα από πέντε χρόνια πέρασαν από τότε που έδρασε ένας Γεωργιανός διαρρήκτης στην πόλη του Βόλου, αλλά μόλις τώρα ταυτοποιήθηκε από τις εργαστηριακές έρευνες της Εγκληματολογικής υπηρεσίας!

Ο 25χρονος αλλοδαπός…με ειδικότητα στο σπάσιμο του ομφαλού της κλειδαριάς, «χτυπούσε» από τις 25 Φεβρουαρίου ως τις 13 Μαΐου του 2010. Στο διάστημα αυτό, εξακριβώθηκε από την έρευνα ότι διέρρηξε επτά σπίτια και άρπαξε συνολικά μετρητά ύψους 1.350 ευρώ και 200 δολαρίων, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα απροσδιόριστης αξίας.

Ο Γεωργιανός δράστης δεν έχει εντοπιστεί και εκτιμάται ότι επέστρεψε στην πατρίδα του, χωρίς να αποκλείεται να συνεχίζει την δράση του στην Ελλάδα. Πάντως, η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για διακεκριμένες κλοπές υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου και η τοπική Ασφάλεια συνεχίζει την προανάκριση.


Πηγή ➤ tromaktiko

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου