ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΓΑ: Έβαλαν μια γιαγιά να καθίσει ένα 24ωρο μέσα στην τουαλέτα.

elas_lyste__blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Είναι γνωστό ότι η Πάργα έχει πήξει στο αυθαίρετο και ότι κάποιοι συγκεκριμένοι μηχανικοί έχουν πλουτίσει αθέμιτα.
Πολλές υποθέσεις έχουν φτάσει στη δικαιοσύνη και κάποιες από αυτές απασχόλησαν τον Επιθεωρητή δημόσιας Διοίκησης κ.Λέανδρο Ρακιτζή, καθώς επίορκοι δημόσιοι υπάλληλοι συμμετείχαν στο κύκλωμα.

Η αποκάλυψη όμως που έκανε ο κ.Ρακιτζής σε τηλεοπτική εκπομπή για την περίπτωση ενός αυθαίρετου στην Πάργα που έπρεπε να γκρεμιστεί κατά ένα τμήμα, μόνο με χιούμορ μπορεί να αντιμετωπιστεί. Η αναφορά αυτή έγινε για να τονιστούν οι αρρώστιες της δημόσιας διοίκησης που ποτέ δεν διορθώνονται.

Συγκεκριμένα είπε πως όταν αποφασίστηκε τελεσίδικα να γκρεμιστεί το αυθαίρετο τμήμα στο οποίο συμπεριλαμβάνονταν και η τουαλέτα του σπιτιού, ο υπάλληλος της Πολεοδομίας ειδοποιούσε ότι πηγαίνει το συνεργείο και οι ιδιοκτήτες έβαζαν την γιαγιά που υπήρχε στο σπίτι να κάθεται με τις ώρες μέσα στην τουαλέτα(προφασιζόμενη «κόψιμο» ) μέχρι που το συνεργείο απογοητεύονταν και έφευγε.

Σε μια περίπτωση μάλιστα που το συνεργείο δεν έφευγε καθώς είχε πάρει τέτοια εντολή, η γιαγιά κάθισε μέσα στην τουαλέτα 24 ώρες.

Είπαν στη γριά να χέσει κλπ κλπ

Πηγή ➤ prevezaposto

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου