Και στην Κωνσταντινούπολη ετοίμαζαν τρομοκρατικό χτύπημα οι Τζιχαντιστές.

elas_lyste__blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Οι τζιχαντιστές φαίνεται ότι ετοίμαζαν χτύπημα και στην Κωνσταντινούπολη, την ίδια ημέρα που αιματοκύλισαν το Παρίσι, σύμφωνα με τις τουρκικές Αρχές.

Έτοιμοι να χτυπήσουν και την Κωνσταντινούπολη, την ίδια μέρα και την ίδια ώρα που πραγματοποιούνταν οι επιθέσεις στο Παρίσι, ήταν οι τζιχαντιστές σύμφωνα με τις τουρκικές Αρχές.

Τελικά το αιματοκύλισμα στην Κωνσταντινούπολη απετράπη καθώς συνελήφθησαν υψηλόβαθμά στελέχη του Ισλαμικού Κράτους και συνεργάτες τους.

Αξιωματούχοι της τουρκικής αστυνομίας δήλωσαν στο Reuters ότι ο Βρετανός Έιν Λέσλι Ντέιβις, ένας εκ των υψηλόβαθμων στελεχών του Ισλαμικού Κράτους και μια ομάδα συνεργών του συνελήφθησαν την περασμένη εβδομάδα στην Τουρκία.

Όπως προκύπτει από τις έρευνες, ο Ντέιβις και η ομάδα των τζιχαντιστών είχαν ταξιδέψει στην Τουρκία και είχαν έτοιμο σχέδιο να «χτυπήσουν» την Κωνσταντινούπολη την Παρασκευή, πιθανότατα την ίδια ώρα που τα υπόλοιπα μέλη της οργάνωσης σκόρπιζαν τον θάνατο στο Παρίσι.

«Ο Ντέιβις κατείχε πολύ σημαντική θέση στο Ισλαμικό Κράτος και ήταν ήδη γνωστός στις Αρχές. Συνελήφθη με ομάδα συνεργών του και βάσει των όσων είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, υπήρχε έτοιμο σχέδιο για επίθεση στην Κωνσταντινούπολη, την ίδια μέρα και στιγμή που χτυπήθηκε το Παρίσι», τόνισαν στο Reuters οι Τούρκοι αξιωματούχοι, συμπληρώνοντας ότι η τουρκική αστυνομία συνέλαβε στην Άγκυρα οκτώ ακόμη υπόπτους για συμμετοχή στο Ισλαμικό Κράτος.

Πηγή ➤ antenna

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου