Τρόμος για την οικογένεια Γερμανίδας διπλωμάτισσας στο Ντράφι Αττικής!

elas_lyste.blogspot


ΛΥΣΤΕ blog ➤Εφιαλτικές στιγμές έζησε η οικογένεια γερμανίδας διπλωμάτισσας που μένει στο Ντράφι όταν τρεις κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο σπίτι της τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα (είναι διπλωματική ακόλουθος στην πρεσβεία της Γερμανίας στην Ελλάδα), ο άνδρας της και το 4χρονο παιδί της κοιμόντουσαν στα δωμάτιά τους όταν ο σύζυγος μέσα στον ύπνο του είδε από πάνω του έναν άνδρα να του ρίχνει το φως ενός φακού στο πρόσωπο.

Τρομοκρατημένος ο γερμανός σηκώθηκε από το κρεβάτι του και τότε ο ληστής με άπταιστα ελληνικά αρχικά και στη συνέχεια με αγγλικά του ζήτησε χρήματα.

Μόλις συνειδητοποίησε ότι δεν μπορούσε να αντιδράσει διαπίστωσε ότι στο δωμάτιο βρισκόταν ένας ακόμη κουκουλοφόρος ο οποίος μάλιστα κρατούσε πιστόλι.

Οι δύο δράστες του έδεσαν τα χέρια με ένα σχοινί ρωτώντας συνέχεια που έχει χρήματα. Τον οδήγησαν σε άλλον όροφο της μεζονέτας όπου είδε τη γυναίκα του να έχει ακινητοποιηθεί από άλλο ληστή ο οποίος της έλεγε να κάνει ησυχία για να μην ξυπνήσει το παιδί!

Τελικά οι δράστες άρπαξαν περίπου 300 ευρώ από τα πορτοφόλια του ζευγαριού και έφυγαν ύστερα από λίγο παίρνοντας όμως μαζί τους ένα κινητό τηλέφωνο που βρήκαν, χωρίς ευτυχώς, να πειράξουν ούτε το ζευγάρι αλλά ούτε το παιδί τους που συνέχισε να κοιμάται!

Όπως είναι όμως φυσικό άνδρας και γυναίκα βίωσαν στιγμές τρόμου ώσπου να καταλάβουν ότι οι εισβολείς ήθελαν απλά κάποια χρήματα και δεν ήταν τίποτε περισσότερο από ληστές του κοινού ποινικού δικαίου.

Πηγή ➤ notioanatolika

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου