Νέα Δημοσκόπηση: Μπροστά η Νέα Δημοκρατία, εκτός Βουλής το Ποτάμι! Δείτε πώς θα είναι η επόμενη Βουλή!

elas-lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Διαβάστε τη νέα δημοσκόπηση και δείτε σε ποιό κόμμα δίνει σημαντικό προβάδισμα.

Η νέα δημοσκόπηση της Rass για την εφημερίδα το Παρόν δίνει προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να κερδίζει περισσότερο εξαιτίας της φθοράς του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Νέα Δημοκρατία, στην πρόθεση ψήφου, συγκεντρώνει ποσοστό 26,2% έναντι 23,4% του ΣΥΡΙΖΑ. Εντυπωσιακά είναι και τα ποσοστά συσπείρωσης της ΝΔ, που φτάνουν στο 80,8%, ενώ του ΣΥΡΙΖΑ στο 57,2%.

Ισοβαθμία για ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή στο 6,4%, ενώ ακολουθούν η Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ) με 5,3%, η Ένωση Κεντρώων με 4,7%. Εκτός Βουλής, με βάσει πάντα τη δημοσκόπηση, μένουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες (2,8%), το Ποτάμι (2,3%) αλλά και η Λαϊκή Ενότητα με 2%.

Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να χάνει την πρωτιά στην πρόθεση ψήφου αλλά ο Αλέξης Τσίπρας φαίνεται να συνεχίζει να απολαμβάνει την εμπιστοσύνης των πολιτών. Το 45% των ερωτηθέντων πιστεύει πως ο πρωθυπουργός είναι έντιμος πολιτικός, το 35,7% πως είναι καλός πρωθυπουργός, το 43,5% πως έχει ηγετικές ικανότητες και το 44,6% ότι έχει τη θέληση να ανασυγκροτήσει τη χώρα.

Πηγή ➤ press-news

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου