Κάλεσε την αστυνομία επειδή ο πατέρας του πέρασε με κόκκινο.



ΛΥΣΤΕ blog ➤Η αστυνομία της πόλης Κουίνσι στην Μασαχουσέτη βρήκε ιδιαίτερα χαριτωμένη την πράξη του 5χρονου και ανάρτησε την
συνομιλία του με την άμεσο δράση στο διαδίκτυο. «Ε, ο μπαμπάς μου πέρασε με κόκκινο» λέει το παιδί, και συνεχίζει: «Έχει ένα μαύρο φορτηγάκι. Είναι ολοκαίνουργιο, είναι το αυτοκίνητο της μαμάς μου».
Όταν το κέντρο τον ρωτάει τι συνέβη μετά από αυτό, ο Ρόμπερτ, όπως ονομάζεται ο πεντάχρονος, λέει ότι ο πατέρας του παραβίασε τον σηματοδότη καθ' οδόν προς το πλυντήριο αυτοκινήτων.
Στη συνέχεια, το κέντρο της αστυνομίας ζητά να μιλήσει με τον πατέρα του Ρόμπερτ, ο οποίος ακούγεται να γελάει αμήχανα και να ζητάει συγγνώμη.
Η αστυνομία του Κουίνσι ανακοίνωσε ότι δεν σκοπεύει να κόψει κλήση στον πατέρα.






Πηγή ➤bloko

Share on Google Plus

Lorentzo

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου