Έλεγχος όχι μόνο των μάχιμων αστυνομικών, αλλά και του προσωπικού των γραφείων.Κείμενο του προέδρου της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλληλων Θεσσαλονίκης, Δημήτρη Παδιώτη.



ΛΥΣΤΕ blog ➤Μου γνωστοποιήθηκε ακόμα μια περίπτωση όπου ο διαχειριστής μιας Υπηρεσίας αδιαφορεί εδώ και μέρες για την τραγική κατάσταση της καθαριότητας στο κτίριο, και
μόλις σήμερα κατάθεσε τα χαρτιά για να ξεκινήσει η διαδικασία του ορισμού συνεργείου καθαριότητας. Μέχρι να γίνει αυτό θα περάσει ένα διάστημα και το κτίριο της Υπηρεσίας θα συνεχίσει να μην έχει καθαρίστρια.

Επειδή οι διαχειριστές των υπηρεσιών δεν μπορούν να λειτουργούν με χρονοκαθυστέρηση, πρέπει επιτέλους οι Διοικητές να ελέγχουν όχι μόνο το μάχιμο προσωπικό των εξωτερικών υπηρεσιών αλλά και το προσωπικό των γραφείων.
 Καλή Διοίκηση δεν είναι μόνο όταν ελέγχονται και αναφέρονται οι μάχιμοι συνάδελφοι που δίνουν καθημερινά αγώνα στο πεζοδρόμιο για ασήμαντα πειθαρχικά ζητήματα και η συνεχής αύξηση των στόχων, αλλά κι ο έλεγχος των Αξιωματικών που απασχολούνται με τις δαπάνες και την διαχείριση. Αν αυτοί ανταποκρίνονταν σωστά και έγκαιρα στις αρμοδιότητες τους θα διευκόλυναν τη ζωή όλων των συναδέλφων.

Η κακή συνήθεια των διαχειριστών να κρίνουν ανάλογα με την άποψή τους αν πρέπει να γίνει ή όχι μια δαπάνη, έχει οδηγήσει σε αμέτρητα κακοσυντηρημένα κτίρια και πολλά άλλα προβλήματα που ταλαιπωρούν τους συναδέλφους, αλλά δεν τα αντιλαμβάνονται οι διαχειριστές.

Από δω και πέρα θα φέρνουμε στο φως κάθε πρόβλημα στην υλικοτεχνική υποδομή και στα κτίρια που θα μπορούσε να λυθεί αλλά διαιωνίζεται λόγω των παραλείψεων των διαχειριστών. Σαφώς, περιμένουμε από τους Διοικητές να δείξουν την ίδια ευαισθησία στο ζήτημα και να ελέγχουν περισσότερο τις ενέργειες των διαχειριστών.





Share on Google Plus

Lorentzo

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια :

  1. Αυτό που συμβαίνει είναι τραγικό γιατί πάντα οι επιτελικοί συνάδελφοι είναι τα παπαγαλάκια των Διευθυντών και Υποδιευθυντών και είναι μεταξύ τους όλο χα χα και χου χου, μαζί πάνε μαζί έρχονται και στο τέλος ως συνήθως τις αναφορές τις τρώνε συνάδελφοι μάχιμοι για το παραμικρό. Μια παρατήρηση όχι οι Διοικητές αλλά οι Διευθυντές πρέπει να ελέγχουν την διαχ.ση αλλά και αυτό πως θα γίνει αφού δεν προλαβαίνουν να έχουν μια συνολική εικόνα σε κάθε φορά που γίνονται οι κρίσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή