Κάτοικοι στον Καραβά Λέσβου πυροβόλησαν με καραμπίνες κλούβα της Ελληνικής Αστυνομίας- Τραυματίστηκαν δύο Αστυνομικοί.

elas.lyste

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Φωτογραφικό ντοκουμέντο διάτρητη από σκάγια η κλούβα που βρέθηκε στην ενένδρα των κατοίκων οι οποίοι αντιδρούν στη δημιουργία της κλειστής δομής

Η αστυνομική δύναμη κατά τη μετάβασή της προς το χώρο του Καραβά -έχει χωροθετηθεί για τη δημιουργία της κλειστής δομής στη Λέσβο- δέχθηκε σκάγια από καταμπίνες σε ενέδρα που είχαν στήσει κάτοικοι. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές  τα λεωφορεία μεταφοράς προσωπικού ακινητοποιήθηκαν σε οδοφράγματα που είχαν στήσει ντόπιοι για να αποτρέψουν τη μετακίνηση των αστυνομικών δυνάμεων προς το χώρο που βρίσκονται εδώ και δύο ημέρες αστυνομικές δυνάμεις. Δύο τραυματίες Αστυνομικοί στο επεισόδιο, ενώ από την ημέρα που έχουν ξεκινήσει τα επεισόδια στη Λέσβο πληροφορίες αναφέρουν – μέχρι τώρα- υπαρχουν 43 Αστυνομικούς τραυματίες.

Πηγή ➤ Nantiareport

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια :