Δείτε ποιοί καθοδηγούν τις επιθέσεις κατά των Αστυνομικών σε Χίο και Λέσβο - "Επιτεθείτε στα ΜΑΤ..."

elas.lyste

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ο αστυνομικός, αναγνώστης  που μας γνωστοποίησε το περιεχόμενο των οδηγιών πολεμικού χαρακτήρα και όπως υποστηρίζει προωθείται και διακινείται μεταξύ των κατοίκων οι οποίοι αυτές τις ώρες προχωρούν σε απανωτές επιθέσεις κατά αστυνομικών σε Χίο και Λέσβο, αναρωτιέται:

"Αυτό δεν είναι προτροπή; Η κρατική μαζεύει στοιχεία; ή μόνο κάνουμε δικογραφίες σε συναδέλφους για σχόλια στο facebook???". 

Πέραν των επισημάνσεων, παρουσιάζει ενδιαφέρον η ταυτοποίηση των προσώπων και κυρίως ο ρόλος όλων όσοι επιδιώκουν ρόλους τακτικού οργανωτικού υποκινητή στα νησιά.


Πηγή ➤ bloko

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια :