Και οι Καλυβιέρηδες του Έβρου μας ΠΑΡΩΝ στο κάλεσμα της Πατρίδος μας.

elaslyste

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Οι καλυβιέρηδες μας που τόσο όλοι θέλουν να τους γκρεμίσουν πρώτοι στο κάλεσμα της Χώρας μας ... ΚΑΛΕΣΜΑ των καλυβιέρηδων με τις πλάβες για επιφυλακή στο Δέλτα Εβρου, περιοχή Νεραϊδότοπου.

Παρακαλούνται τα μέλη του συλλόγου Αινήσιο Δέλτα να επικοινωνήσουν με τον Χρήστο Πασχαλάκη τηλ. 6977509107 για τον καλύτερο συντονισμό προκειμενου να γίνονται διαρκείς περιπολίες στον ποταμό και να αποφευχθούν μαζικές αφιξεις λαθρομεταναστών από την τουρκική πλευρά όπου συνωστίζονται αντιλαμβανόμενοι ότι ο νότιος Έβρος είναι προσπελάσιμος.

Συνδράμουμε στις Ελληνικές Αρχές που επιχειρούν με κάθε μέσο γιατί ΕΜΕΙΣ γνωρίζουμε την περιοχή αφού κινούμαστε εκεί νυχθημερόν. Η πατριδα επιτάσσει την συμβολή όλων.

Να προηγηθεί επικοινωνία ώστε να καθοριστούν βάρδιες ετοιμότητας σε όλο το 24ωρο.
Εκ του συλλόγου

Στην φωτογραφία που πρώτη φορά δημοσιεύεται, αποτυπώνεται η κινητικότητα που υπάρχει στο νότιο μέρος όπου οι Τούρκοι διακινητές έναντι αμοιβής κατεβάζουν .φορτία με ανθρωπους από κάθε μέρος της γης, για την γη της επαγγελίας, την χώρα μας! ...



Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου