Κρητικοί κομάντος συγκεντρώνονται για να πάνε στον Έβρο – Η συμμετοχή είναι μεγάλη.

elas-lyste

ΛΥΣΤΕ blog ➤Κάλεσμα σε πολίτες που έχουν υπηρετήσει στις ειδικές δυνάμεις ώστε να μεταβούν προς βοήθεια στον Έβρο και να συνδράμουν στις στρατιωτικές και αστυνομικές επιχειρήσεις απευθύνει η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Κρήτης.
Το κάλεσμα γίνεται μέσω ανάρτησης στα Μέσα κοινωνικής Δικτύωσης και ήδη υπάρχουν αρκετοί που έχουν εκδηλώσει διάθεση να ακολουθήσουν:

Η ανάρτηση της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών αναφέρει:

“Η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Κρήτης καλεί εθελοντές Ειδικών δυνάμεων να μεταβούμε στα σύνορα για να ενισχύσουμε τον στρατό για 10 ημέρες.

Λόγω πολλών τηλεφώνων στον διοργανωτή κ. Μανούσο Τρευλάκη όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να στείλετε μήνυμα στην σελιδα.

Όνομ/νυμο, έτος υπηρετησης, σώμα υπηρετησης, κινητό.

Η αναχώρηση θα γίνει οργανωμένα μόλις συμπληρωθεί η πρώτη ομάδα”

Σε δεύτερο χρόνο υπήρξε και άλλη ενημέρωση η οποία αναφέρει:

“Η ενημέρωση κ σε εμάς θα γίνει ως την Πέμπτη, ως τότε θα έχω νέα για να σας ενημερώσω ολους. Μέχρι τότε κοινοποιήσετε την δημοσίευση να έχουμε μαζευτει. Σε επικοινωνία με τον διοργανωτή ότι νέα έχω σας ενημερώνω”.

Η έως τώρα συμμετοχή είναι μεγάλη…



Πηγή ➤ eparxies

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου