Απίστευτο και όμως Αληθινό - Διέρρηξαν περιπολικά στην Αχαΐα και αφαίρεσαν τους καταλύτες.(Vid)


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Απίστευτο αλλά ελληνικό!
Απίστευτο αλλά ελληνικό! Να διαρρήξουν τρία υπηρεσιακά οχήματα της ΕΛ.ΑΣ κατάφεραν άγνωστοι στην Αχαΐα το βράδυ της Τετάρτης.
Οι δράστες κατάφεραν να εισέλθουν σε συνεργείο όπου βρίσκονταν για επισκευή τα περιπολικά, κόβοντας τα κάγκελα και πηδώντας από μάντρα. Με την άνεση τους αναζήτησαν εξαρτήματα από τα οχήματα, αφαιρώντας καταλύτες αξίας 1.155 ευρώ.

Το επόμενο πρωί η κλοπή έγινε αντιληπτή από τον ιδιοκτήτη του συνεργείου που μετέβη στο αστυνομικό τμήμα, όπου και κατήγγειλε το συμβάν.

Μάλιστα η δράση των κακοποιών έχει καταγραφεί από κλειστό κύκλωμα που υπήρχε στο χώρο, με τους αστυνομικούς να αναζητούν τους δράστες.


Πηγή ➤ lawandorder

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου