Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. ζητά από το bloko.gr 300.000 ευρώ για προσβολή της τιμής του...



ΛΥΣΤΕ blog ➤Ο αρχηγός της ελληνικής αστυνομίας κ. Νικόλαος Παπαγιαννόππουλος, κοινοποίησε σήμερα αγωγή, με την οποία  ζητά 300.000 ευρώ για την προσβολή της τιμής και της αξιοπρέπειας του.

Τόσο κατά πως φαίνεται αποτιμά τα συστατικά στοιχεία της ηθικής συγκρότησης του. Ο κ. αρχηγός, εμφανίζεται θιγμένος από το δημοσίευμα του bloko.gr το οποίο παραθέτουμε εκ νέου υπό τον τίτλο: "Η μικροπρέπεια του ανδρός που υποδύεται τον

αρχηγό της αστυνομίας ..."

Το πολύ σε τρεις μήνες θα κλείσει για την αστυνομία στη μορφή μιας ολόμαυρης σελίδας, ένας φαύλος όσο και μικροπρεπής κύκλος διοίκησης της από ένα ακραία ιδιοτελές άθυρμα δουλοπρέπειας και εξυπηρετητή συμφερόντων. Αλλά τότε, η ίδια η ιστορία της αστυνομίας θα τον κατατάξει στο βάθρο που του αναλογεί, ως ο αρχηγός τίποτα.

Το bloko.gr ανέδειξε τις προηγούμενες ημέρες την προσπάθεια ενός συνοθυλευματικού όσο και συμπλεγμαυικού αχταρμά ισχυρών πολιτικών παραγόντων σε συνδυασμό με εξίσου ισχυρά τοπικά συμφέροντα, να εκπαραθυρώσουν τη διοικητή του αστυνομικού τμήματος Αίγινας.

Το θλιβερό απομεινάρι μιας αστυνομίας άλλης εποχής, υπόδουλης και υποτακτικής, δεν άφησε κανένα περιθώριο παρερμηνείας. Η αξιωματικός υπέβαλε ένσταση κατά της μέσω υποβολέων μετάθεσης της, η οποία κρίθηκε μέσα σε 24 ώρες και από τη στιγμή της έκδοσης με ναζιστικής αντιγραφής διάταγμα αστραπή, κοινοποιήθηκε στη γραμματεία του τμήματος η μετάθεση.

Πως αλλιώς ο κύριος τίποτα θα έδινε αψεγάδιαστα διαπιστευτήρια τυφλής υποταγής στα αφεντικά του;

Ποιος όμως είναι ο κύριος τίποτα, που όπως προσημειώσαμε σε τρεις μήνες και όταν για το καλό της αστυνομίας αποβληθεί εκ του σώματος της ως φαγαινεδικό στίγμα;

Είναι αυτός που εναγκαλίστηκε με τον Βύρωνα Πολύδωρα, όταν το πάντοτε ετερόφωτο "αστρο" του άρχισε ν' ανατέλει, αλλά μόλις ο κ. Πολύδωρας άφησε την Κατεχάκη όπως την άφησε, εξανάγκασε ιδιοκτήτες ταβερνών ν' αποκαθηλώσουν τις φωτογραφίες τους. Και μόλις πρόσφατα, απέδειξε στον κ. Πολύδωρα τη διαχρονική ισχύ της λόγιας φράσης, "ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος".

Δυστυχώς με αυτόν τον αρχηγό είναι αναγκασμένη να συμπορευτεί για το επόμενο τρίμηνο η αστυνομία. Μικρό ευτυχώς το διάστημα... "



Κατά πως φαίνεται, ο κ. αρχηγός της αστυνομίας, μας χρεώνει όχι την ηθική υποβάθμιση του, αλλά την αποδόμηση του. Το bloko.gr, πριν ο κ. αρχηγός αρχίζει να παρεκτρέπεται προς τους απήγανους ή προς τους γητευτές μαγισσών της εξουσίας, πολλάκις είχε εξάρει τη θέση και τη στάση του ανδρός. Ο ίδιος δε, πολλάκις και δημόσια, αναφέρθηκε σ' εμάς με το προσωνύμιο "πρυτάνεις" τυ αστυνομκού ρεπορτάζ, γεγονός που απορρίψαμε ως υπερβολή της ευγένειας.

Ουδέποτε, όμως, όπως και με πολλούς ακόμα εξουσιαστές, υπαχθήκαμε στην αυλή του. Θελήσαμε ναδατηρήσουμε ακέραια και αναπαλλοτρίωτη την άποψη και την γνώμη. Κι αυτήν καταθέτουμε. Δίχως αντιμίσθια ή ισοτιμίες αξιοπρέπειας. Ο κ. αρχηγός, μπορεί να πάρει σειρά, μεταξύ των αξιωματικών της αστυνομίας που μας μήνυσαν γιατί θίχτηκαν από ταρεπορτάζ του bloko.gr. Το αντίθετο θα μας ανησυχούσε.

Επειδή όμως, όπως είνα χρέος μας να τον ενημερώσουμε, δεν μπορεί από εμάς να περιμένει τίποτε άλλο,ούτε φυσικά υποστολή της κριτικής, τον καλούμε να οργανώσει μια σεμνή τελετή παράδοσης παραλαβής στο αρχηγείο, όπου μην έχοντας τίποτα άλλο, θα του παραδώσουμε τα κλειδιά του σπιτιού μας, ώστε να ικανοποιηθεί η τιμή του, να αγαλλιάσει η αξιοπρέπεια του και να τέρπεται υπόληψη του.

Πηγή ➤bloko.gr

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια :

  1. και σεις δωστε κατι ο ανθρωπος ηταν ατυχος επεσε στην κριση και δεν μπορεσε να φαει

    ΑπάντησηΔιαγραφή