Η Βίκυ Σταμάτη σχεδιάζει το πώς θα πεθάνει



ΛΥΣΤΕ blog ➤ Σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η καταδικασθείσα σύζυγος του πρώην υπουργού Ακη Τσοχατζόπουλου, ενώ ο καθηγητής Ψυχιατρικής που την παρακολουθεί, απευθυνόμενος στο Πενταμελές Εφετείο Αναστολών, είπε πως πάσχει από βαριάς μορφής κατάθλιψη και..



«κάνει διαρκώς σχέδια για το πώς θα πεθάνει»…
Οπως γράφει η «Espresso», ο κ. Φουντουλάκης είπε στην κατάθεσή του: «Η Βίκυ Σταμάτη πάσχει από αυτοκτονικό ιδεασμό και κάνει διαρκώς σχέδια για το πώς θα πεθάνει.

Η κλινική της εικόνα φαίνεται να ξεκινά με το που μπαίνει στη δικαστική διαδικασία». Μάλιστα, ανέφερε και ένα περιστατικό που σημειώθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού όπου η Βίκυ Σταμάτη παρουσίασε ακουστικές παραισθήσεις: «Είχε βγει στο διάδρομο και φώναζε πιστεύοντας ότι μιλούσε με τον πατέρα της» είπε χαρακτηριστικά ο καθηγητής Ψυχιατρικής. Εν τω μεταξύ, ούτε την Πέμπτη βγήκε απόφαση για την αίτηση αποφυλάκισης της Βίκυς Σταμάτη.


Πηγή ➤ makeleio.

Share on Google Plus

Νms

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 σχόλια :

  1. ΟΤΑΝ ΕΤΡΩΓΑΝ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ..ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ...






    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορεί να ακουστεί κακό αυτό που θα πω, όμως 1ον δεν πιστεύω τίποτα απο αυτά. Μάλλον τάξαν του γιατρού ενα μεγάλο φακελάκι και της είπε τι να κάνει για να φανεί οτι έχει ψυχολογικά και 2ον δεν με ενδιαφέρει καθόλου το αν θα αυτοκτονήσει ή όχι. Έχει σκεφτεί πόσοι αθώοι άνθρωποι έχουν αυτοκτονήσει, επειδή έχουν καταντήσει να μην έχουν ούτε φαγητό να δώσουν στα παιδιά τους; Για όλους αυτούς που αυτοκτονούν νοιάστηκε κανένας τους; Όταν αυτή έτρωγε με χρυσά κουτάλια απο τα λεφτά που έκλεψε ο άντρας της και ο κάθε όμοιος του, κάποιοι δεν είχαν να φάνε ούτε απο τα σκουπίδια. Αυτούς λυπάμαι και όχι την κάθε "κυρία Σταμάτη"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ Ο ΡΕΒΑΝΣΙΣΜΟΣ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΤΟ ΚΑΥΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ότι να 'ναι γράφετε... Καμμιά αντικειμενικότητα... Εντυπώσεις υπερασπιστικής γραμμής και μόνο αυτό...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή