Αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.

elas-lyste_blogspot

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις η «βουτιά» προήλθε από το λύσιμο του χειρόφρενου.

Αναστάτωση επικράτησε τις πρώτες πρωινές ώρες στην Αλεξανδρούπολης όταν ένα IX αυτοκίνητο μάρκας Suzuki jimny έπεσε στο λιμάνι. Όλα συνέβησαν στις 05:00 τα ξημερώματα στο λιμάνι της πόλης στο ύψος της ιχθυόσκαλας.

Χάρη στην άμεση κινητοποίηση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, αλλά και ένα ασθενοφόρο.

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης επιστράτευσε άμεσα αυτοδύτη και γερανό για την ανάσυρση του οχήματος από το νερό και ευτυχώς στο αυτοκίνητο δεν υπήρχαν επιβάτες.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις η «βουτιά» προήλθε από το λύσιμο του χειρόφρενου.


Πηγή ➤ e-evros

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου