Κινηματογραφική ληστεία στα ΚΤΕΛ Κηφισού με λεία 57.500€...

elas-lyste.blogspot

Ένα βαλιτσάκι με 57.500 άρπαξε με... κινηματογραφικό τρόπο ένας άγνωστος από τα ΚΤΕΛ Κηφισού. Ο ληστής μπήκε... ανάμεσα στον υπάλληλο της χρηματαποστολής και τον ταμεία του εκδοτηρίου Πάτρας.

Όλα έγιναν στις 13:10 το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν στον Κηφισό βρισκόταν το φορτηγό της χρηματαποστολής. Ο ένας από τους δυο υπαλλήλους, κατέβηκε κι άρχισε να μεταφέρει ένα – ένα τα βαλιτσάκια με τις εισπράξεις από το ταμείο κάθε νομού ξεχωριστά.

Όπως δήλωσε στο NewsIt ο Σοφοκλής Φάτσιος, πρόεδρος των ΚΤΕΛ, την ώρα που ο άνδρας της εταιρίας χρηματαποστολής ήταν στο εκδοτήριο του ΚΤΕΛ Πάτρας και παραλάμβανε το βαλιτσάκι με τις εισπράξεις από τον υπάλληλο, ο δράστης μπήκε... ανάμεσά τους, άρπαξε τις εισπράξεις και μην τον είδατε!

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης της ληστείας είχε και συνεργό που τον περίμενε κάπου έξω από το σταθμό των ΚΤΕΛ με μια μηχανή. Όμως την ώρα που οι ληστές προσπαθούσαν να φύγουν, η μηχανή έπεσαν και για να μη χάσουν χρόνο, διέφυγαν πεζοί.

Άμεσα υπήρξε κινητοποίηση της αστυνομίας στη γύρω περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Πηγή ➤ newsit




Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου