Ανήλικοι ρομά για μια ακόμη φορά σε "δράση" στο κέντρο της πόλης...

elas-lyste_blogspot

Φυσικά και δεν φταίνε τα μικρά παιδιά, που θα έπρεπε αυτήν την ώρα να είναι στο σχολείο, αλλά οι γονείς τους, που δυστυχώς παραμένουν ατιμώρητοι...

Όταν ένας θαμώνας καφετέριας δεν έδωσε στον ανήλικο ρομά αυτό που ζητούσε, θεώρησε σωστό να αρπάξει τα χρήματα που είχε πάνω στο τραπέζι ο άνθρωπος για να πληρώσει το καφέ του.

Είναι ένα από τα πολλά και καθημερινά περιστατικά που συμβαίνουν στο κέντρο της πόλης. Δυστυχώς όμως η κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο.

Πολλές φορές αρπάζουν κινητά από τα τραπέζια. Άλλες φορές την πέφτουν σε μαθητές που πάνε φροντιστήριο και τους παίρνουν κινητό και χαρτζιλίκι.

Δυστυχώς οι γονείς τους έχουν μάθει να ζουν με τα προνοιακά επιδόματα και με αυτά που τους φέρνουν τα παιδιά, αφού αν δεν βγάλουν "μεροκάματο" τα περιμένει τιμωρία.

Το θέμα είναι ποιος θα τιμωρήσει όπως πρέπει αυτούς τους άθλιους γονείς, οι οποίοι ξέρουν ότι η αστυνομία στους ανηλίκους ρομά δεν μπορεί να κάνει τίποτα και το εκμεταλλεύονται δεόντως....

Πηγή ➤ lamiareport

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου