Όλος ο πίνακας με τις έκτακτες μεταθέσεις της ΕΛ.ΑΣ ανά αστυνομική διεύθυνση....

elas-lyste.blogspot

Κοινοποιήθηκε  ο πίνακας με τις έκτακτες μεταθέσεις ανά αστυνομική διεύθυνση, που επιβεβαιώνε τις πληροφορίες τις οποίες μετέδωσε νωρίτερα το bloko.gr αναφορικά με το σύνολο σε σχέση με πέρσι, αλλά και τις περισσότερες σεσυτγκεκριμένες αστυνομικές διευθύνσεις.

Θυμίζουμε πως γράψαμε ότι "Σημαντική αύξηση παρατηρείται εφέτος στις έκτακτες μεταθέσεις των χαμηλόβαθμων αστυνομικών, που έφθασαν τις 294 από τις 171, που
ήταν πέρυσι...  Χαρακτηριστικά σας αναφέρουμε ότι στη Θεσσαλονίκη άνοιξαν 50 νέες θέσεις, στα Δωδεκάννησα 30, στην Κορινθία 20, ενώ στη Μεσσηνία τέσσερις."

Δείτε όλο τον πίνακα



Πηγή ➤ bloko

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια :