ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στα σώματα Ασφαλείας Εύβοιας! Ώρες αγωνίας για την οικογένεια της 36χρονης...

elas-lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Συναγερμός έχει σημάνει σε όλα τα Σώματα Ασφαλείας Εύβοιας, τους συγγενείς και οικείους της 36χρονης Μαρίας από τη Χαλκίδα που εξαφανίστηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου από το σπίτι της αδελφής της στην Ιστιαία.

Η Μαρία μαζί με τον σύζυγό της διέμενε στην πόλη της Χαλκίδας όπου και εργαζόταν στην επιχείρηση του αδελφού της. Την Παρασκευή μετά τη δουλειά της ενημέρωσε τους οικείους της ότι θα επισκέπτονταν την αδελφή της στην Ιστιαία, απ’όπου και εξαφανίστηκε λίγες ώρες μετά την αναχώρησή της από την παρέα γιανα κοινμηθει.

Όπως διαβάζουμε στο lamiastar.gr,  γύρω στις 02:00 τα ξημερώματα όταν και την αναζήτησαν ήταν ήδη εξαφασνισμένη από το δωμάτιο της, έχοντας ωστόσο αφήσει πίσω της όλα τα προσωπικά αντικείμενα (τσάντα, πορτοφόλι, κινητό τηλέφωνο…), φορώντας μόνον τα ρούχα (μία φόρμα) με τα οποία είχε ξαπλώσει.

Η νεαρή γυναίκα έχει ύψος 1.65μ, βάρος 65 κιλά, μαύρα μαλλιά, καστανά μάτια και οδηγεί αυτοκίνητο μάρκας LANCIA Y, ανθρακί χρώματος με αριθμό κυκλοφορίας ΧΑΡ 1253.

Όποιος την έχει δει ή γνωρίζει κάτι, παρακαλείται να βοηθήσει επικοινωνώντας άμεσα με το κινητό του αδελφού της, Ανέστης Αλιμπινίσης 6972710002, είτε με το Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας (τηλ 2226052254 & 2226053166) όπου έχει δηλωθεί η εξαφάνιση της.

Πηγή ➤ makeleio

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου