Σάλος με videogame: Κάνουν σεξ με ιερόδουλη και την σκοτώνουν! (Vid).

elas-lyste_blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Θύελλα αντιδράσεων για νέο videogame: Σκληρές εικόνες σεξ με ιερόδουλες, τις οποίες στη συνέχεια ο παίκτης μπορεί να τις κάνει ότι θέλει. Ακόμα και να τις σκοτώσει!

Οσο κι αν η βία είναι κάτι συνηθισμένο στο χώρο του gaming, αυτό το παιχνίδι έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Οι σκληρές εικόνες στο νέο Grand Theft Auto έχουν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων.  Διαδραματίζεται με κάμερα πρώτου προσώπου, και στο τρέιλερ που δόθηκε στη δημοσιότητα τη Δευτέρα, ο παίκτης οδηγεί ένα πολυτελές αυτοκίνητο και κάποια στιγμή σταματά και για να πάρει μαζί του μια ιερόδουλη από τον δρόμο.

Αυτό που ακολουθεί είναι απίστευτο. Ο πρωταγωνιστής κάνει σεξ με την ιερόδουλη και στη συνέχεια, όταν εκείνη βγει από το αμάξι τη γρονθοκοπεί και την αφήνει αναίσθητη στο δρόμο.


Το τρέιλερ έχει προκαλέσει θύελλα αρνητικών σχολίων στο διαδίκτυο από εξαγριωμένους ανθρώπους που καταγγέλλουν το παιχνίδι ότι υποστηρίζουν τη βία κατά των γυναικών και στη συγκεκριμένη περίπτωση κατά των ιερόδουλων.Το ίδιο παιχνίδι έχει φιλοξενήσει ξανά ιερόδουλες στο παρελθόν, αλλά χωρίς ρεαλιστικές ερωτικές σκηνές.  Η εταιρεία rockstar δεν έχει σχολιάσει ακόμα τις κατηγορίες εναντίον της.

Παρακάτω ακόμα ένα από τα τρέιλερ του παιχνιδιού. Εδώ ο παίκτης, βγάζει όπλο και την σκοτώνει. Απίστευτες σκηνές.


Πηγή ➤ thetoc

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου