ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ! Έπιασαν τζιχαντιστές που σχεδίαζαν τρομοκρατικές επιθέσεις στη χώρα (Vid)

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσίας (FSB) συνέλαβε μέλη μιας ριζοσπαστικής ισλαμικής ομάδας, που σχεδίαζε τρομοκρατική επίθεση στη νότιο Ρωσία.

Πέντε άνδρες συνελήφθησαν από την FSB, με τη βοήθεια της τοπικής αστυνομίας, στην πόλη της Palasovski, στην επαρχία Volgograd, σύμφωνα με δηλώσεις εκπροσώπου της υπηρεσίας ασφαλείας.

Οι συλληφθέντες ήταν μέλη της λεγόμενης ομάδας «Palasovski Jamaat», η οποία είχε εμπλακεί σε υποθέσεις παρότρυνσης κατοίκων της περιοχής να συμμετάσχουν σε δραστηριότητες του ισλαμικού κράτους ISIS, την διεθνή τρομοκρατική οργάνωση», πρόσθεσε η FSB.

5707aa63c461886e338b45b8-600x332
Σύμφωνα με το RT, ένα από τα μέλη της ομάδας «σχεδίαζε να οργανώσει μια τρομοκρατική επίθεση στη περιοχή (Volgograd)»

«Πυρομαχικά, εκρηκτικές ύλες καθώς και άλλες χημικές ενώσεις για αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς, καθώς και φυλλάδια θρησκευτικής και εξτρεμιστικής φύσεως βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στον τόπο κατοικίας τους,« ανέφερε η FSB στην ανακοίνωση.

Η FSB ερευνά αν οι συλληφθέντες είχαν επαφές και με άλλες παράνομες ομάδες.


Πηγή ➤ makeleio

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου