Κάποιες πρωτοβουλίες στελεχών της αστυνομίας συγκινούν...ΛΥΣΤΕ blog ➤ Δύο αστυνομικίνες στο μειονοτικό σχολείο

Κάποιες πρωτοβουλίες στελεχών της αστυνομίας συγκινούν και συναρπάζουν τα συναισθήματα της ευψυχίας και του άδειου στην εποχή μας κοινωνικού αλτρουισμού, ειδικά όταν
σχετίζεται με τους όρους μειονότητα και αποκλεισμός.

Πολλά μπράβο στις δύο γυναίκες της ΕΛ.ΑΣ., η μία, η ανθυπαστυνόμος Χρυσούλα Καζάκου από την ακριτική Θράκη που φιλοτεχνεί το όμορφο πρόσωπο της αστυνομίας και η δεύτερη, η φωτεινή Κωνσταντοπούλου, που προσπαθει να το αποκεντρώσει. Προηγήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου "Μια ζαχαρένια συνταγή", της Φωτεινής, στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης.

Κι ακολούθησε η πιο σημαντική διαδραστικού χαρακτήρα επίσκεψη στο μειονοτικό σχολείο Σμίνθης στην Ξάνθη.

παρατίθενται σχόλιο και φωτογραφίες αστυνομικού από το facebook: η χθεσινή ημέρα ήταν πολύ δημιουργική για όλους μας. Τα παιδιά χάρηκαν, εμείς ξανανιωσαμε παιδιά και η παρουσία σου εδώ μας άφησε μόνο γλυκά συναισθήματα! !! Περιμένουμε νέα επίσκεψη, άλλωστε η πρόσκληση είναι ανοιχτή!


Η κ. Κωνσταντοπούλου έγραψε στο facebook: Εγώ ευχαριστω Χρυσά μου ζαχαρένια! Έκανα καινούργιους φίλους! Αγάπησα το μέρος και πέρασα υπέροχα! Οι φωτογραφίες μιλάνε και οι καρδιές θα θυμούνται!Πηγή ➤ bloko

Share on Google Plus

gamers της πλάκας πολυ γελιο

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου