Ανθρωποκυνηγητό για τον Αλβανό εκτελεστή του φονικού στην Αγία Νάπα.


elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Μεγάλη επιχείρηση της Κυπριακής Αστυνομίας.

Ο Burreli είχε διαφύγει μετά τον φόνο του επιχειρηματία Φάνου Καλοψιδιώτη και ενός αστυνομικού και της γυναίκας του


Μεγάλη επιχείρηση πραγματοποιεί η Κυπριακή Αστυνομία σε προάστιο της Λευκωσίας κοντά στη Πανεπιστημιούπολη μετά από πληροφορία ότι κρύβεται σε διαμέρισμα ο Αλβανός εκτελεστής Aleks Burelli.

Ο Burreli είχε διαφύγει μετά τον φόνο του επιχειρηματία Φάνου Καλοψιδιώτη και ενός αστυνομικού και της γυναίκας του στην Αγία Νάπα.

Μαζί του βρισκόταν και άλλος Αλβανός εκτελεστής ο οποίος σκοτώθηκε. Πληροφορίες φέρουν τον Burreli να είναι τραυματισμένος αλλά δεν έχει καταστεί δυνατόν να διασταυρωθούν.

Ο 48χρονος Αλβανός μεγάλωσε στην Ελλάδα και διέμενε στο Κερατσίνι. Είχε απασχολήσει αρκετές φορές την Ελληνική Αστυνομία για εμπόριο ναρκωτικών και άλλες εγκληματικές ενέργειες μεταξύ των οποίων και πυροβολισμούς κατά αστυνομικών. «Θήτευσε» επίσης αρκετά χρόνια στις ελληνικές φυλακές, ενώ οι ελληνικές αρχές  σύμφωνα με πληροφορίες του είχαν ακυρώσει την άδεια παραμονής.

Πηγή ➤protothema

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου