Απορρίφθηκε το αίτημα ασύλου τριών Τούρκων στρατιωτικών που ήρθαν στην Ελλάδα μετά το πραξικόπημα



ΛΥΣΤΕ blog ➤ Απορρίφθηκε το αίτημα ασύλου τριών Τούρκων στρατιωτικών που ήρθαν στην Ελλάδα μετά το πραξικόπημα
Όπως μεταδίδει το CNN Turk απορρίφθηκε η αίτηση χορήγησης πολιτικού ασύλου στους τρεις από τους οκτώΤούρκους στρατιωτικούς που αυτομόλησαν στην Ελλάδα στις 16 Ιουλίου μετά την αποτυχημένη προσπάθεια πραξικοπήματος στην Τουρκία στις 15 Ιουλίου.

Για τους υπόλοιπους πέντε  στρατιωτικούς θα υπάρξει  γύρος επαναληπτικών συνεντεύξεων την επόμενη εβδομάδα, με τη διαδικασία να αναμένεται να ολοκληρωθεί τον ερχόμενο μήνα .

Υπενθυμίζεται πως οι  αιτούντες άσυλο έχουν δικαίωμα προσφυγής τόσο σε δευτεροβάθμια επιτροπή, όσο και στα πολιτικά δικαστήρια, με την Τουρκία, ωστόσο, να πιέζει ωστόσο για την έκδοσή τους, κατηγορώντας τους για συμμετοχή στο πραξικόπημα κατά της κυβέρνησης του ΑΚΡ και του Προέδρου Ερντογάν .


ΠΗΓΗ

Share on Google Plus

Lorentzo

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου