Σαρώνει η Δίωξη Ναρκωτικών στην Σαλλονίκη - έπιασε στα πράσα τους χασισέμπορους πρίν σπρώξουν τα κιλά..

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Σύλληψη δύο ατόμων στην Πυλαία για διακίνηση ναρκωτικών

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται από την Παρασκευή δύο άτομα ηλικίας 48 και 46 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Στην κατοχή του 48χρονου, καθώς και σε έρευνα της οικίας του και δύο αυτοκινήτων, που χρησιμοποιούσε για τη μεταφορά ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 57 δέματα κάνναβης, συνολικού βάρους 60 κιλών και 116 γραμμαρίων, μια ζυγαριά ακριβείας, 61 χαρτοκιβώτια και μονωτικές ταινίες και ένα κινητό τηλέφωνο, με το οποίο πραγματοποιούσε τις παράνομες συναλλαγές του.


Στην κατοχή του 46χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 23 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, την οποία είχε προμηθευτεί λίγο πριν από τη σύλληψή του από τον 48χρονο, μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης και δύο κινητά τηλέφωνα.

Επιπλέον, σε βάρος του 48χρονου εκκρεμούσε μία απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 24 μηνών, για απάτη και ψευδή καταμήνυση.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου