Εφιάλτης σε σπίτι στον Πειραιά για ανήλικα παιδιά – Τα μαστίγωναν και τα έβαζαν να μεταφέρουν ναρκωτικά.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Μια απίστευτη υπόθεση βίας ανηλίκων από τους ίδιους τους γονείς ήρθε στο φως, σε γειτονιά της πόλης μας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πριν λίγες ημέρες συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τ/Α Πειραιά ένας άνδρας και μίας γυναίκα, οι οποίοι χωρίς να ήταν παντρεμένοι είχαν αποκτήσει 2 παιδιά, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι.

Η συμπεριφορά των γονιών απέναντι στα παιδιά ήταν απερίγραπτη. Όχι μόνο τα παραμελούσαν, αλλά τα χτύπαγαν και τα άφηναν να ζουν σε ένα σπίτι, γεμάτο σκουπίδια, με διάσπαρτα καλώδια ηλεκτρικού ρεύματος και καλώδια θερμοσίφωνα, τα οποία δεν έφεραν ούτε καν μονωτική ταινία για προστασία των παιδιών από ηλεκτροπληξία.

Σύμφωνα με αστυνομικούς του Τ/Α Πειραιά που πήγαν στο χώρο, υπό την καθοδήγηση του Διοικητή της Υπηρεσίας Α/Υ Νικηφόρου Παπαγεωργίου «οι συνθήκες διαβίωσης στο σπίτι ήταν ανεπίτρεπτες για άνθρωπο πόσο μάλλον για ανήλικα παιδιά».

Σύμφωνα με τις καταθέσεις των παιδιών, ο πατέρας χρησιμοποιούσε χυδαίες εκφράσεις εναντίον των παιδιών και τα χτυπούσε με λουρί και με καλώδια στα πόδια και στο σώμα. Το χειρότερο όλων όμως είναι ότι ο κατηγορούμενος πατέρας χρησιμοποιούσε ως «βαποράκι» τον ανήλικο γιο του για τη μεταφορά ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, στις 6/1/17 το παιδί ευρισκόμενο στο σπίτι του πατέρα – κτήνους, στο κέντρο του Πειραιά, έλαβε από τον ίδιο για «μεταφορά» ένα σακουλάκι χάρτινο το οποίο στο εσωτερικό του περιείχε σε νάιλον ηρωίνη βάρους 1,1 γραμμαρίων. Η πράξη αυτή επαναλαμβανόταν συχνά, χωρίς το ίδιο το παιδί να έχει συναίσθηση των πράξεών του αλλά και του περιεχομένου των «δεμάτων» που λάμβανε.

Μετά την επιτυχή παρέμβαση των αντρών του Τ/Α Πειραιά και τη σύλληψη των γονέων, τα παιδιά γλίτωσαν από τον εφιάλτη τους και παραδόθηκαν στο «Χαμόγελο του παιδιού».

Πηγή ➤ koinoniki

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου