Ο "ΚΑΛΙΜΑΝ" έστειλε τον χασισέμπορα στα κάγκελα.(Φωτό και Vid).

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Στην επιχείρηση σύλληψής του συμμετείχε ο αστυνομικός σκύλος «Κάλιμαν»

Κατασχέθηκε περίπου ένα κιλό κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά
ακριβείας

Συνελήφθη, σήμερα (4-7-2017) το μεσημέρι, στην Κυλλήνη Ηλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 44χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε,κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για διακίνηση και κατοχή
ναρκωτικών.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη επίσης και ο 24χρονος ανιψιός του 44χρονου, ο οποίος κατηγορείται για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, πραγματοποίησαν έρευνα με την συνδρομή του αστυνομικού σκύλου –ανιχνευτή ναρκωτικών, «Κάλιμαν», στην οικία που διέμεναν οι δύο συλληφθέντες, όπου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής :

(951) γραμμάρια κάνναβης διαμοιρασμένη σε τρία πλαστικά σκεύη, (2,9) γραμμάρια της ίδιας ουσίας σε νάιλον συσκευασία, Ένα τσιγάρο με μίγμα καπνού και κάνναβης, Ένα μεταλλικό τρίφτη με υπολείμματα κάνναβης, Μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, (100) μικρές νάιλον συσκευασίες που χρησιμοποιούνται για τον διαμοιρασμό των ναρκωτικών, Ένα κινητό τηλέφωνο.

Δείτε το πρόσφατο σπότ της Ελληνικής Αστυνομίας, για την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο αστυνομικός σκύλος – ανιχνευτής ναρκωτικών, «Κάλιμαν» συμβουλεύοντας τους πολίτες να μείνουν μακριά από τα ναρκωτικά.

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου