Η Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Ηρακλείου Αττικής αποκάλυψε το συνεργείο με τα κλεμμένα οχήματα - πέρασε χειροπέδες σε τρείς ομογενείς.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Στις 20/10/17 η Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Ηρακλείου Αττικής εντόπισε στη Νεα Φιλαδελφεια έξω απο παράτυπο συνεργείο αυτοκινήτων ενα όχημα μάρκας SMART όπου του ειχε απομείνει μονο το σασί και η μηχανή το οποίο ειχε εμφανώς παραποιημένο πλαίσιο όπως προέκυψε ηταν το οχημα αυτο ειχε απασχολήσει ξανα τις αρχες απο το Χαιδάρι ως δεύτερο όχημα με ιδιο πλαισιο και αναζητούνταν.

Χάρη στη μεθοδικότητα και τον επαγγελματισμό τους εντόπισαν εντός του παράτυπου συνεργείου ενα ακόμα οχημα το οποιο ειχε δηλωθεί κλοπη πριν απο 5 μηνες στην Αργυρούπολη καθώς επίσης και μια μοτοσυκλέτα της οποιας ειχε δηλωθεί κλοπή πινακίδας. Άμεσα και με τη συνδρομή Αξιωματικών της Υπηρεσίας τους και του Τ.Α Νεας Φιλαδελφειας διερεύνησαν σε βαθος την υπόθεση και προχώρησαν σε 3 συλλήψεις ημεδαπών Ρωσικής καταγωγής.



Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου