Θρίλερ: Μάχη για τη ζωή δίνει η 23χρονη Αθανασία μετά από ξυλοδαρμό.

 

  • 0
     
3d52879469bf2de099054696543dc420 XL 250x180 Θρίλερ: Μάχη για τη ζωή δίνει η 23χρονη Αθανασία μετά από ξυλοδαρμόΤα ξημερώματα του Σαββάτου άγνωστοι ξυλοκόπησαν άγρια μια 23χρονη κοπέλα στη Νέα Μάκρη και την πέταξαν στο δρόμο λίγα μέτρα μακρυά από το σπίτι της.
Την άτυχη κοπέλα βρήκε η αδελφή της όπου την μετέφερε εσπευσμένα στον Ερυθρό Σταυρό και μάλιστα σε κρίσιμη κατάσταση. Η κοπέλα λέγεται Αθανασία – Ευθυμία Μπλάχα και έχει βαρύτατες κακώσεις στο κεφάλι.
Ωστόσο, η υπόθεση παραμένει μυστήριο αφού κανείς δεν γνωρίζει τι συνέβη στην 23χρονη και δεν έχει γίνει και καμία καταγγελία στην αστυνομία. Αυτή τη στιγμή η 23χρονη Αθανασία έχει μεταφερθεί στην Κεντρική Κλινική Αθηνών.

Αναρτήθηκε την 09-04-2013 από http://elas-lyste.blogspot.gr/ Πηγή




Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου